+31 646258704 Ook op Whatsapp
Menu

Sloepentocht met schipper

Let op: 30 tot 90 personen

Heerlijk relaxed varen met vrienden, tijdens een familie reünie of bedrijfsuitje met onze sloepentocht met schippers en er een speciale dag van maken!
Deze dag verzorgen wij voor grote groepen tot maximaal 90 personen. Je vaart 3 uur of langer in formatie door Rotterdam.

Sloepentocht richting de plassen of centrum Rotterdam

De vaartocht wordt in overleg uitgestippeld. Zo kun je starten op de Rotte, door de sluizen richting de Bergse of Kralingse Plas of via de Parksluis de Maas op naar het centrum van Rotterdam. Vanuit daar kun je de sloepentocht uitbreiden met een fiets- of wandeltocht door Rotterdam en aansluitend een uitgebreide high thea, high wine of BBQ.

Van sloepentocht overstappen op de fiets

Na een relaxte vaartocht onder het genot van hapjes en drankjes kan je de dag sportiever voortzetten. Op verschillende locatie’s zoals de Oude Haven, Delfshaven of in een groener gebied als de Rottemeren, kunnen jullie worden afgezet. De fietsen staan klaar op de gewenste locatie met daarbij verschillende mooie, rustige of culturele fietsroutes. Daarna kun je weer uitrusten aan boord en afsluiten met een heerlijke high thea, high wine of een BBQ.