+31 646258704 Ook op Whatsapp
Menu
Referenties

Referenties

Bekijk hier alle referenties

Comments
 • Jan-Willem Seeder#1

  30 juni 2014 Beantwoorden

  Geweldige middag gehad met vrienden op het Zwarte Water (Borndiep 1050). Gezellig geborreld op dit prachtige schip. Vaarroute door Rotterdam met de Ronald (schipper) bepaald, dus we werden netjes opgehaald in de Oude Haven 🙂
  Absolute aanrader en tot volgend jaar (en waarschijnlijk wel eerder) !!

 • Pim van Rossenberg#2

  22 juli 2014 Beantwoorden

  Prachtige tocht over de Rotte, door de stad en door de haven. Zeer leuk om het eens geheel anders te bezien. Bovendien prettig verblijf aan boord. Aanrader!

 • Michel Broch#3

  6 mei 2015 Beantwoorden

  Waanzinnig leuke trip gemaakt met de Langenberg Borndiep 800 over de Rotte naar de Rottemeren. Onderweg heerlijk van de natuur genoten en het relaxte gevoel op het water. De sloep is heel eenvoudig te besturen ook voor minder ervaren schippers. Gaan we zeker vaker doen!

 • Olaf en Boukje Kramer#4

  22 mei 2015 Beantwoorden

  Moederdag werd een groot succes dankzij de gastvrijheid van Ronald en Alma! We hebben de boot een middag gehuurd en vonden het een geweldig fijne ervaring. De Langenberg Borndiep 800 is een redelijk eenvoudig te varen boot voor degenen die er minder vaaruren op hebben zitten. Een boegmotor is dan toch erg prettig. De boot kan onder de Irenebrug en vaart rustig. Een fijne kajuit met precies dat wat je nodig hebt: chemisch toiletje, ijskastje, keukentje. Duidelijke uitleg vooraf en varen maar. Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!

 • Mathijs Vermeulen#5

  22 juni 2015 Beantwoorden

  Supermiddag gehad met 5 vrienden. Stukje Maas, Oude Haven, Delfshaven etc. Fijne vaar-en borrelboot.
  Dank voor de gastvrijheid en tot volgend jaar!

 • Joke#6

  23 juni 2015 Beantwoorden

  Heerlijk weekend gevaren met de Borndiep 800. Het weer viel wat tegen, maar dat heeft de pret niet minder gemaakt. Is echt een heerlijke boot wat wij met zijn tweeën heerlijk van hebben genoten. Over 1 maand hebben wij een hele week geboekt. Verheugen ons erop!

  Groetjes,
  Frans en Joke

 • Carmen#7

  25 juni 2015 Beantwoorden

  Rotterdam was nooit mijn favoriete stad, maar ik ben helemaal om:) Mijn vriendinnen en ik hebben ons laten verrassen door de tocht met schipper en we hebben van elke minuut genoten. Een beetje sightseeing, relaxt met een hapje en een drankje op een fantastische boot van alle gemakken voorzien, wat wil een mens nog meer? Wij weten het zeker: Rotterdam is hot!

 • Roland Mohr#8

  29 juni 2015 Beantwoorden

  Absolute aanrader!!! Prachtige dag gehad, Rotterdam is een schitterende stad, en onder begeleiding van Ronald (de schipper deze dag), ontbreekt het aan niets. Topdag.

 • Ada Jongkamp#9

  29 juni 2015 Beantwoorden

  Prachtige tocht door Rotterdam gemaakt. Ronald en Alma weten er een feest van te maken! Een warm welkom, heel speciaal. Ook leuk als je met een team iets bijzonders wilt doen. Aanrader dus.

 • Han Klaasen#10

  30 juni 2015 Beantwoorden

  Met dank aan de gastvrijheid hebben we een erg fijne, gezellige middag gehad. Soepel, onderhoudend, informatief, etc. Er was weinig te klagen……. Zeer de moeite waard en we komen zeker terug met een andere groep.

 • P.Derksen#11

  6 juli 2015 Beantwoorden

  Wij hebben een super leuke dag gehad in de Borndiep 800! Alles was goed geregeld en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij kijken nu al uit naar een volgende tocht en raden het iedereen aan!!

 • Kristel van Kollenburg#12

  6 juli 2015 Beantwoorden

  Afgelopen donderdag avond laat nog 2 boten via Ronald weten te regelen voor 2 dagen later!
  Dat was echt amazing, aangezien wij op het allerlaatste moment de activiteiten voor een vrijgezellenfeestje wilden omgooien vanwege de voorspelde hitte.
  Super snelle reactie en service!

  De boottocht was geweldig, mooie tocht gemaakt en we hebben per water de beste stukjes Rotterdam gezien.
  Dat we gebruik konden maken van de boxen voor muziek was ook top!
  Onze vrijgezelle dame en ook heer hebben enorm genoten en de gasten ook!
  Je mag zelf je eigen drank meenemen of je kan ervoor kiezen drank van de schipper te nuttigen.
  Ronald, de schipper, had ook enorm veel foto’s gemaakt voor ons die we 2 dagen later ook nog eens hebben ontvangen!

  Als Rotterdammer kom ik zeker nog eens terug, maar dan met mijn man en zoon!
  Aanrader!

  Kris

 • Arne van Groenland#13

  8 juli 2015 Beantwoorden

  Twee keer in twee weken met Ronald gevaren. De eerste keer was zo leuk dat we snel voor een ander gezelschap een nieuwe rondvaart hebben gepland. In een woord geweldig! Lekker ontspannen, alle tijd om alles te bekijken, te genieten van het water en het varen en lekker te praten met een drankje en een hapje.

  Ook de proeverij bij brouwerij de Pelgrim, door rotterdamishot.nl geregeld, was een succes!

  Dank voor de ervaringen, een echte aanrader!

 • William van Heugten#14

  8 juli 2015 Beantwoorden

  We zijn met een groep van 8 personen op de Langenberg Borndiep de haven van Rotterdam gaan verkennen en onze kapitein Ronald heeft er voor gezorgd dat we Rotterdam vanaf het water hebben leren kennen. Het was een geweldige middag en zeker een aanrader! Vanaf het water is alles anders. Bedankt Ronald voor de leuke middag en de goede zorgen!

 • Jan en Karin Verhoeven#15

  8 juli 2015 Beantwoorden

  De relaxte sfeer en de mogelijkheid om met een besloten groep te varen maakt deze boottocht tot een geweldige evaring! Alles perfect in orde!

 • Sofie#16

  15 juli 2015 Beantwoorden

  We hebben afgelopen weekend 3 uur gevaren met de Borndiep 1050. Wat was het een heerlijke dag! Schipper Ronald heeft ons alle mooie plekjes van Rotterdam laten zien. Terwijl hij de (prachtige) boot bestuurde, konden wij ontspannen en genieten van het uitzicht. Op sommige momenten merkte je niet dat hij er bij was en op andere momenten praatte hij gezellig mee, de ideale schipper. Aan boord mocht en kon alles en alles was goed geregeld. Klinkt als een ideaal uitje? Dat was het zeker!

 • Arne van Groenland#17

  18 juli 2015 Beantwoorden

  Alweer een prachtige dag. Deze keer via centrum Rotterdam naar de Rotte gevaren. Bitterballen onderweg opgepikt bij De Pelgrim. De sfeer aan boord is geweldig.

 • Yvonne Hereijgers#18

  19 augustus 2015 Beantwoorden

  We hebben ontzettend genoten van de heerlijke warme dag op jullie mooie boot! Nooit gedacht dat varen zo ontspannend kan zijn met twee pubers : lekker chillen, beetje zwemmen, muziekje erbij. Super! Dit gaan we vaker doen. Nogmaals hartelijk dank voor de mooie en super verzorgde dag.

 • Hans en Eliane#19

  30 augustus 2015 Beantwoorden

  Wij hebben genoten. Mijn vrouw, die nog nooit op een boot was, heeft genoten. En, onder begeleiding van Ronald, werd ze een goede schipper. Het was zo mooi op het water, dat wij de lunch op wal overgeslagen hebben. Voor de volgende keer!

  Super relaxed. Een aanrader.

 • Annelies van Vooren-Faas#20

  10 september 2015 Beantwoorden

  We hebben een prachtige tocht gemaakt met onze kinderen en kleinkinderen. De hele middag gevaren over de Rotte en de Maas. Het weer was schitterend en we hebben volop genoten. De high tea aan boord was goed verzorgd. Voor ons was het een middag met een gouden randje.

 • Marlies#21

  22 september 2015 Beantwoorden

  Laatste zondag van augustus mn vader z’n verjaardag gevierd. Supermiddag met high tea en tocht vanaf de rotte naar de maas en weer terug. Voor alles was gezorgd en met Ronald als schipper erbij hoef je alleen maar van t uizicht te genieten.
  Aanrader, zeker ook met high tea erbij!

 • Karlijn#22

  26 april 2016 Beantwoorden

  Heerlijke middag gevaren met de kleine sloep (Borndiep 800). Alles was goed geregeld, op de dag zelf in overleg nog een uurtje langer kunnen varen! Ronald is heel flexibel en denkt met je mee.
  Een aanrader, we komen zeker nog een keer terug!

 • Laura#23

  5 mei 2016 Beantwoorden

  Wat een geweldige sloep, en wat een heerlijke vaaromgeving! Zeer gastvrij ontvangen, vanaf het eerste contact, wat de beleving compleet maakt. De kleine sloep was ruim genoeg voor 8 personen. En ik was blij met het servies aan boord, gezellig voor de hapjes en drankjes. We komen zeker nog ‘ns varen!

 • Marjan#24

  10 mei 2016 Beantwoorden

  Voor een familiedag de Borndiep 1050 gehuurd, inclusief schipper Ronald. Het reserveren en afstemmen vooraf ging vlekkeloos. De vaartocht was geweldig, net als de high tea die perfect verzorgd was. We hebben een super leuke middag gehad, zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt!

 • Vrijgezellenfeest – zaterdag 14 mei 2016#25

  23 mei 2016 Beantwoorden

  Hadden voor het vrijgezellenfeest van mijn zus van 15.00 tot 18.00 uur de Borndiep 1050 gehuurd en hierbij ook een high wine besteld. Wijnen en hapjes waren heerlijk! De aanstaande bruid en wij hebben echt een TOP dag gehad 🙂 Zeer bedankt Ronald voor de goede organisatie en het prettige contact en Jos voor de veilige en gezellige vaart! Wij houden dit zeker in gedachten. Groetjes!

 • Wesley#26

  6 juni 2016 Beantwoorden

  Op zaterdag 28 mei hebben we met een groep vrienden voor een vrijgezellenfeest een rondvaart door Rotterdam gedaan op de Borndiep 1050 (Zwarte Water) met Ronald als kapitein. Ronald heeft ervoor gezorgd dat we genoeg te eten en drinken aan boord hadden en dat we via de geluidsinstallatie onze eigen muziek konden draaien. Bovendien was het schitterend weer en hebben we mooie plekjes van Rotterdam vanaf het water kunnen zien zoals de Entrepothaven, Oude Haven, Veerhaven en Historisch Delfshaven. We hebben een topmiddag gehad! Absolute aanrader!

 • Ellen#27

  8 juni 2016 Beantwoorden

  Complimenten voor de soepele organisatie en het prettige contact. We hebben een top dag gehad; een heerlijke boot (Zwarte Water), prachtig weer en een fijne schipper! Ronald, bedankt namens alle dames.

 • Rob en Carrie#28

  18 juni 2016 Beantwoorden

  Mooie schepen, perfect onderhouden. Zeer vriendelijk eigenaren. We hadden ondanks het slechte weer een fijne middag. We komen zeker terug!!!

 • Rick#29

  26 juni 2016 Beantwoorden

  We hebben met een groep vrienden de Borndiep 800 voor een middag gehuurd, en dat was heel erg leuk. We zijn vanaf de Irenebrug naar de Rottemeren gevaren. Eten en drinken mee en genieten maar. De Borndiep is gemakkelijk te besturen en van alle gemakken voorzien. De communicatie met Ronald verliep soepel. We hadden allemaal zoiets van “Dat gaan we vaker doen”

 • Tim Konijnenburg#30

  5 juli 2016 Beantwoorden

  Echt een topdag gehad met een groep vrienden en een zeer vriendelijke eigenaar! Zeker voor herhaling vatbaar!
  Groot, Rogier en Tim!

 • Monique#31

  5 juli 2016 Beantwoorden

  Een geweldige schipper op een heerlijke boot! We zijn met een groep vriendinnen de Maas op geweest. Woon al jaren in Rotterdam, maar op het water was een hele nieuwe ervaring. Leuk om mee te maken en wil zeker nog een keer mee! Een aanrader dus :).

 • Rob Albers#32

  26 juli 2016 Beantwoorden

  Bedankt voor de fantastische dag, de heerlijke High Tea, de prachtige route en de enorme gastvrijheid. Onze gasten hebben zich prima vermaakt en het is zeker voor herhaling vatbaar.

 • Joyce Mensink#33

  11 september 2016 Beantwoorden

  Wij hebben een paar uur heerlijk gevaren met de Langenberg Borndiep 800. Superleuk om de waterrijke omgeving van Rotterdam te ontdekken.. Fijne boot, lekker veel ruimte. De eigenaar is enorm gastvrij, wij komen zeker terug en dan gaan we de Maas over!
  Dank Ronald! Job en Joyce uit Hilversum.

 • Toby Visser#34

  11 september 2016 Beantwoorden

  Een heerlijke middag gehad met de familie. Een luxe boot met een geweldige schipper, die met ons een leuke route heeft gevaren over de Rotte.

 • Nathalie van Dal#35

  13 september 2016 Beantwoorden

  We hebben een hele gezellige personeelsdag beleefd in Rotterdam met de medewerkers van de Academie voor Industrie & Informatica van Avans Hogeschool. Schipper Ronald Scholtus heeft er alles aan gedaan om de sloepentocht, eindigend in de haven, voor onze grote en diverse groep medewerkers tot ieders tevredenheid te laten verlopen. Bedankt!

 • Peter van Straten#36

  30 september 2016 Beantwoorden

  We hebben ontzettend genoten van de mooie uitzichten van Rotterdam vanaf een mooie sloep met heerlijke ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt voor de geweldige ervaring Ronald!

 • Henri van Gool#37

  3 oktober 2016 Beantwoorden

  Op 1 oktober 2016 hebben we met 10 personen de laatste wensen vervuld van 2 dierbaren. Één ervan was; “Een leuk dagje van maken!” En dat is die dag ook zeker geworden. Naast de emotionele momenten was het inderdaad vooral gezellig, mooi en uitstekend verzorgd in alles. Veel dank van de familie en mij gaan uit naar jou Ronald voor jouw deskundigheid, meedenken, je rust en het volbrengen van de gewenste rituelen op het water. Maar er gaat ook dank uit naar je vrouw voor haar (voor)bereidende werkzaamheden aan de High Tea en High Wine. Het was echt allemaal superlekker.
  Ik ga je zeker aanbevelen bij volgende klanten. Het gaat jullie goed!
  Henri van Gool

 • Luc#38

  28 maart 2017 Beantwoorden

  Als je wil varen op het water in Rotterdam moet je hier zijn! Afgelopen zaterdag met de eerste zon van het jaar hebben we met vrienden een mooi tochtje naar de Rottemeren gemaakt. 4 volwassenen en 7 kinderen aan boord. Geen enkel probleem. De volgende keer nemen we er iets meer tijd voor. Dan gaan we ook voor anker en steken we de barbeque aan boord aan. Een echte aanrader.

 • Jana#39

  29 mei 2017 Beantwoorden

  Een als cadeau gekregen event bleek een op-en-top verzorgde culinaire vaartocht in de BBQ-Lounge boot, die later dankzij de perfecte muziekinstallatie en speakers ook nog eens als geweldige PARTY boot dienst deed. We hadden een heerlijke avond met lekker eten, heerlijke drankjes en ook nog gedanst, en dat alles al varend op de Rotte en de Bergse plassen. Bedankt Ronald, alles was perfect geregeld!

 • Doreen#40

  2 juli 2017 Beantwoorden

  Onze seizoensafsluiting van het ROOTS koor met wereldmuziek was fantastisch afgelopen vrijdag! De vaartocht langs de waterwereld van Rotterdam in de luxe sloep met een relaxte en gastvrije schipper Ronald maakte het een waar feest! Duiken onder bruggen, enthousiast kadepubliek, een hapje, drankje en een fleece dekentje tegen de kou…. het was geweldig! Dank hiervoor!

Laat uw bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Plaats bericht