+31 646258704 Ook op Whatsapp
Menu

Boot huren op de Rotte

Een boot huren op de Rotte en varen door het groene hart van Rotterdam. De Rotte is onderdeel van de vaarweg van Rotterdam, binnendoor naar Gouda. De meeste kleine plezierboten varen hier om de drukke Nieuwe Maas te vermijden. Met de hoogbouw van Rotterdam op de achtergrond, langs de pittoreske huizen, oude sluizen en historische molens, is varen over de Rotte een beleving. Het is ook mogelijk om voor anker te gaan voor een frisse duik en een BBQ! Vanaf het groene hart over de Rotte kan je via de sluizen doorvaren naar de Bergse- en Kralingse plas.

Boot huren op de Rotte tijdens evenementen

Langs de Rotte is er het gehele jaar genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld van dichtbij de Rotte Swim beleven, dit is een zwemtocht van 7 kilometer in open water. Bij de Rottemeren kan je afmeren om de roeiwedstrijden te volgen op de Willem-Alexander Baan. Daarnaast zijn er een groot aantal eetgelegenheden.

Boot huren op de Rotte met of zonder schipper

Bij Rotterdamishot.nl kan je voor over de Rotte een luxe boot huren met en zonder schipper. Door een boot te huren op de Rotte kan je een verrassende dag doorbrengen met vrienden, familie of romantisch met z’n tweeën.