+31 646258704 Ook op Whatsapp
Menu

Boot huren op de Maas

Een boot huren op de Maas is weer eens een andere manier om de wereldstad Rotterdam te ervaren vanaf het water. Dit kan tijdens een indrukwekkende vaartocht. Door een boot te huren vaar je tussen de binnenvaart- en zeeschepen, langs de indrukwekkende skyline met de moderne gebouwen van Rotterdam. Je vaart door de Entrepothaven en via Hotel New York/Holland Amerikalijn naar de Oude Haven. Bij Rotterdamishot.nl kan je zelf de route en de duur van de vaart bepalen. Er is ook mogelijkheid om van boord te gaan om bijvoorbeeld de Markthal te bezoeken of een van de vele restaurants en terrassen aan het water.

Boot huren op de Maas tijdens evenementen

Op de Maas worden gedurende het hele jaar verschillende evenementen georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn de Ocean race, de Wereldhavendagen met afsluitend een groots vuurwerk en het Veerhavenconcert. Onder het genot van lekker eten, drinken en muziek kan je deze evenementen vanaf het water meemaken. Een boot huren is weer eens iets anders voor het vieren van een vrijgezellenfeest, netwerkborrel, familie-uitje of verjaardag.

Een boot huren op de Maas bij Rotterdamishot.nl

Een boot huren bij Rotterdamishot.nl geeft je de garantie om bij alle weersomstandigheden een plezierige vaart te hebben.
Dit mede door de luxe van een zonnekap of gesloten regenkap, verwarming, kajuit met zithoek, koelkast, oven, vast toilet en niet te vergeten een professionele geluidsinstallatie.

Een boot huren vanaf de Maas naar de natuur

Via de Parksluizen vaar je vanaf de Maas door naar het groene hart van Rotterdam. Je vaart richting de Rotte, de Bergse Plassen, de Kralingseplas en de Rottemeren.